ویزای جاب سیکر کاریابی آلمان
ویزای کاریابی آلمان
می 7, 2019
نمایش همه

ویزای شینگن

ویزای شنگن آلمان

ویزای شنگ اجازه می دهد مهاجران سفر در سراسر ۲۶ کشورهای عضو اتحادیه اروپا که منطقه شنگن را تشکیل می دهند. این ویزا عمدتا برای اقامت کوتاه مدت ۹۰ روز یا کمتر است. بعضی کشورها مهاجران را مجاز به کار با یک ویزای شنگن می دانند، اما اکثر آنها مستلزم داوطلب شدن مجوز کار استاندارد می باشند.

یک بازدید کننده که واجد شرایط برای یک ویزای شنگن می باشد، می تواند در سراسر کشورهایی که امضاء شده به پیمان شنگن می باشند، سفر کند.

 

کشورهای عضو شنگن

لطفا بخاطر داشته باشید: بعضی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا مانند انگلستان و ایرلند بخشی از منطقه شینگن نیستند، بنابراین یک ویزای شنگن اجازه ورود به این کشورها را نخواهد داد.

کشورهایی که در منطقه شنگن قرار دارند عبارتند از:

  • اتریش
  • بلژیک
  • جمهوری چک
  • دانمارک
  • استونی
  • فنلاند
  • فرانسه
  • آلمان
  • یونان
  • مجارستان
  • ایسلند
  • ایتالیا
  • لتونی
  • لیتوانی
  • لوگزامبورگ
  • مالت
  • هلند
  • نروژ
  • لهستان
  • کشور پرتغال
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • اسپانیا
  • سوئد
  • سوئیس
  • لیختن اشتاین

ورود و مسافرت در سراسر اروپا با یک ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن (Schengen Visa) باید از کنسولگری کشور عضو که مسافر در آن فرم ورود به منطقه شنگ را دریافت می کند و احتمالا بیشتر وقت خود را صرف کند. فرض شده است که شما بیشتر وقت خود را در کشورهایی که ویزای خود را صادر کرده اید صرف می کنید، اما این الزام نیست.

ممکن است یک ویزای شنگن را از طریق کنسولگری یک کشور شنگن بدست آورید، وارد آن کشور شوید و سپس بلافاصله به یک کشور شنگن دیگر سفر کنید و بیشتر وقت خود را در آنجا صرف کنید. با این حال، کشورهایی که این عمل را متوجه میشوند ممکن است در آینده تقاضای ویزای شنگن را رد کنند برای کسانیکه احساس می کنند دارند از ویزای شینگن سوء استفاده می کنند.

هر یک از امضاکنندگان قرارداد شنگن میتواند تصمیم به اعطای یا رد درخواست متقاضیان ویزای شینگن بگیرد، بر اساس سابقه تاریخی آن فرد در رفتار و سفر در هریک از کشورهای عضو پیمان شینگن. بنابراین، عموما توصیه می شود از این عمل به اندازه ای که ممکن است اجتناب کنید، برای جلوگیری از ناراحتی های غیر ضروری.

 

ویزای شینگن تکی / سینگل، دوتایی / دابل و متعدد / مولتی

یک ویزای شینگ تک ورودی اجازه می دهد تا صاحب یک بار یکبار به یک کشور شنگن وارد شود. پس از ترک کشور، ویزا بدون در نظر گرفتن عوامل دیگر مانند زمان صرف شده در ویزا منقضی می شود.
یک ویزای دوگانه (ویزای دبل) شنگن اجازه می دهد تا صاحب مجاز وارد کشور شنگن دو بار، اما زمانی که یک بار دیگر کشور را ترک می کند، منقضی می شود.
یک ویزای چندگانه یا مولتی شنگن اجازه می دهد تا دارنده برای ورود به کشور که ویزای شما را صادر می کند، و سپس آزادانه در سراسر کشورهای شنگن سفر می کند تا زمانی که ویزای منقضی شود.

مدت اقامت ویزای شنگن

حداکثر مجاز (استاندارد) حداکثر اقامت در کشورهای شنگن ۹۰ روز برای همه کشورهای عضو در هر شش ماه است. به این معناست که برای مثال اگر یک بازدید کننده بیزینسی با یک ویزای شنگین در تاریخ ۰۱ آوریل وارد کشور آلمان شود و ۳۰ روز (تا ۳۰ آوریل) آنجا بماند، تنها ۶۰ روز دیگر (جمعاً ۹۰ روز) میتواند در کشورهای شنگن اقامت کند، تا ۰۱ اکتبر (از جمله ورود مجدد به آلمان). در موارد استثنایی، ویزا نیز می تواند به مدت یک یا دو سال صادر شود و معمولاً در چنین مواردی فرد می بایست برای اقامت آلمان اقدام نماید.

 

کار و تحصیل با ویزای شنگن

بعضی از کشورها می توانند یک ویزای شینگن ملی یا کشوری صادر کنند که اجازه می دهد که دارنده در آن کشور خاص کار کند (اما نه در دیگر کشورهای منطقه شنگن). با این حال، معمولاً آسانتر است که در آن کشور ها مجوز کاری یا اقامت کاری غیر شنگنی را بگیرید.

همچنین یک ویزای شینگن چند گانه یا مولتی وجود دارد که به دانشجویان خاص و متخصصان بسیار حرفه ای امکان می دهد تا در طول کار یا تحصیل در کل کشورهای شنگن سفر کنند. باز هم، در بیشتر موارد بهتر است درخواست اقامت کاری یا اقامت تحصیلی این کشورها را بدهید.

افرادی که می توانند ویزای شینگن مالتی یا چند ورودی را دریافت کنند عبارتند از:

  • دانش آموزان بین المللی
  • معلمان، دانشگاهیان و محققان بسیار ماهر،
  • برخی دیگر از متخصصین بسیار ماهر

 

ویزای شینگن
۱ رای، میانگین: ۵ از ۵
امین بهداروند
امین بهداروند
فارغ التحصیل کارشناسی برق مخابرات هستم. هم اکنون بعنوان کارشناس تجهیزات فیبر نوری و مخابراتی فعالیت می کنم. به زمینه های دیگر شامل برنامه نویسی vb.net و PHP و MySQL و همچنین طراحی وب سایت، طراحی گرفیکی و بازی سازی سه بعدی، بلاگ نویسی، موسیقی و... نیز علاقه مند هستم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *